Ping! En er was Branie

Zoek je versterking voor je ontwikkelteam of sta je op het punt een compleet nieuw product te starten, neem dan contact met me op; gaan we er samen wat fraais van maken!

pinglgtm
Ely
June 14, 2022

Op 1 september 2010 ben ik direct na mijn afstuderen aan de Radboud Universiteit als developer aan de bak gegaan bij Infi, waar ik ben doorgegroeid naar senior developer, tech lead en uiteindelijk tot de oprichter en directeur van mijn eigen vestiging... 'leerzaam' en 'een ervaring' dekken de lading denk ik niet helemaal :)

In ieder geval waren het twaalf jaar well spent: het was mooi, het was leuk, het was buitengewoon leerzaam en ik ben ontzettend dankbaar voor een te gekke tijd en voor alle herinneringen, maar nu zwaai ik af en begin ik voor mezelf als freelancer onder de vlag van Branie IT.

Dat betekent dat ik vanaf 1 juli graag kom helpen met de ontwikkeling van jouw softwareproduct, dus zoek je versterking voor je team of sta je op het punt een compleet nieuw product te starten, neem dan contact met me op; gaan we er samen wat fraais van maken!